Тел.: +359 (0) 2 971 3441 Ел. поща: universstroi@mail.bg

История

Универсстрой ООД е създадено през 1993 г. с основен предмет на дейност „Строителство на жилищни и нежилищни сгради”.
Дружеството разполага със собствена административна и производствена база. Във фирмата работи високо квалифициран строителен и административен персонал, специализиран във всички отрасли на строителното производство.
Разполагаме с всякакъв вид техника и механизация за извършване на дейността, както и с необходимите транспортни средства.

Проекти

За периода на своето съществуване, фирмата е реализирала над 200 обекта на територията на цялата страна, в това число банкови клонове, застрахователни компании, административни сгради, луксозни къщи, хотели и много други.
Дружеството има опит и на немския пазар, където успешно е реализиралo повече от 10 проекта.

Специфични дейности

Извън споменатите дейности, извършваме и реставрации на старинни сгради и архитектурни паметници и в тази сфера сме изпълнили няколко значими обекта в София и Варна.

Производствена дейност

Универсстрой ООД притежава собствена производствена база за производство на PVC и AL дограми, както и на метални парапети, като от 2003 г. сме реализирали стотици различни проекти с това естество.

Членства

Дружеството е член на строителната камара на България.

Мисия

Висок професионализъм и отговорност при изпълнение на всеки проект, съчетани с коректно отношение към нашите клиенти и партньори

Нашите принципи са:

  • Коректност
  • Лоялно отношение
  • Качествено обслужване
  • Изпълнение в срок
  • Отговорност към околната среда